Yhteydenotot
Ota yhteyttä joko suoraan asunnonvälittäjiin tai käytä meidän palveluitamme.
SEND
Login form
Sorry, User can NOT register!

Uusi talvikausi alkaa Kanarialla

Suomessa autoilijat ovat alkaneet etelässäkin vähitellen hakea varastoista talvirenkaita autoihin ja varustautua talvea varten. Ensilumi on jo satanut pohjoisessa ja Keski-Suomessa ja etelään odotetaan lumisateita aivan lähipäivinä – viime vuonna ensi lumi tuli lokakuun puolella, ja se tuli kunnolla kerralla.

Tuhannet suomalaiset miettivät jälleen kertaalleen talvilomalleen kohdetta ja jälleen kerran Kanariansaaret ovat korkealla suomalaisten listoilla ja matkoja myydään alle 300 euroa/viikko hinnalla. Aurinkomatkat, Tjareborg, Matkavekka, Apollomatkat, TUI, Detur, eBookers ja uusi tulokas Triawel tarjoavat Kanarialle suuntautuvia matkoja Googlen kärkisijoilla. Mikä saa ihmisen valitsemaan minkäkin matkanjärjestäjän?

Mikä on suosikkisi?

Jos matkustaa ensi kertaa ulkomaille, ei ole vielä minkäänlaista ennakkokäsitystä eikä -odotusta, mitä tuleman pitää ja samalla myös on aivan ummikko eri matkanjärjestäjistä. Siksi nykyään monilla Facebookin keskusteluryhmissä puhutaan paljon eri matkanjärjestäjistä ja annetaan epäsuoraa palautetta niin hotelleista, retkistä kuin myös oppaista sekä yleensäkin matkojen kokonaisuuksista. Mutta siinä vaiheessa kun matkoja on takana jo kymmeniä, on monelle muotoutunut se oma suosikki, johon luottaa – hinnat, asiakaspalvelu, kohteet ja palvelut ovat sopivassa suhteessa toisiinsa. Aina se kallein ei ole paras ja aina se halvin ei ole hyvä(!).

Jos etsit vielä viihdykettä tai tekemistä matkallesi, kannattaa käydä tsekkaamassa uuden Matkat365 alennuskupongit ja tarjoukset. Sivustolta löytyvät vaihtelevat tarjoukset niin erilaisille tuotteille kuin palveluillekin ja tarjoukset vaihtuvat tasaisesti.

Kanarialla on mistä valita

Jos olet ensi kertalainen Kanarialla kävijä voit ottaa etukäteen selvää matkakohteiden eroista netissä, lähteitä on todella paljon. Toisaalta voit matkustaa kuten minää ensimmäisen kerran Kanarialle mennessäni, otin äkkilähdön Puerto Ricoon Gran Canarialle (en siis sinne Keski-Amerikan Puerto Ricoon) tietämättä mitään määränpäästä, mutta kiva reissu oli ja tutustuin moneen saksalaiseen turistiin matkallani ja jälkeenpäin kävin myös heidän luonaan Saksassa.

Siinä missä suomalaiset ovat ottaneet Kanariansaaret suosikeikseen, niin aivan yhtälailla myös englantilaiset ja saksalaiset pitävät saarista ja näihin kansalaisuuksiin ei voi olla törmäämättä saarilla. Monet ravintolat ja palvelut palvelevat ensisijaisesti joko englannin tai saksankielellä, ja espanjankieli kuuluu sitten taustalla. Monelle ensikertalaiselle tämä saattaa tulla pienoisena yllätyksenä, kuinka moni ravintoloista on itseasiassa kaikkien muiden kansalaisuuksien vetämiä kuin espanjalaisten – mutta sama trendihän on Suomessakin, vai kuinka monta suomalaista ravintolaa on lähellä omaa kotiasi?

Uutta Kanarialla – kympin retket

Matkalehtikin kirjoitti näistä uusista kympin retkistä. Kilpailu kiristyy. Kanarian kaduilla markkinoidaan suomenkielisiä ja erikoishintaisia retkiä näkyvästi. Muutaman metrin välein tulee vastaan esitenippuja katuaitojen päällä. Esitteiden kannesta erottuu sinivalkoinen lippu ja sen yläpuolella punaisin numeroin ”Vain!!! 10 €, sisältää kaiken, maksetaan bussissa. Ilmainen lounas viinin kera, suomenkieliset oppaat.” Retken edullisuus perustuu siihen, että aamupäivällä, kun kaikki ovat virkeimmillään, kuunnellaan vajaan kahden tunnin esitys jostakin tuotteesta tai palvelusta.

Saartenkin pitää uudistua ja mm. Gran Canaria tarjoaa tälle talvikaudella uusia vain aikuisille tarkoitettuja risteilyjä, rantaklubit ovat uudistuneet ja tarjolla on sekä riippukeinuja että uima-altaita. Toisaalla myös saarella on uusi kauppakeskus aivan Las Palmasin ohikulkutien varrella Tamarceiten alueella: Alisios.