Yhteydenotot
Ota yhteyttä joko suoraan asunnonvälittäjiin tai käytä meidän palveluitamme.
SEND
Login form
Sorry, User can NOT register!

Parhaat paikat Kanariansaarilla 2021

Kanariansaarista puhutaan usein yhtenä yksikkönä, mutta saarten välillä on eroja. Kahdeksasta saaresta erityisesti neljä on suomalaisille turisteille tuttuja, nimittäin Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote ja Fuerteventura. Jokaiselta saarelta löytyy lukuisia kaupunkeja, joista lomalle lähtijä voi valita mieleisensä. Kanariansaarten tuhansista hotelleista on helpompi valita myös mieleisensä, kun osaa rajata hakunsa itselleen mieluisalle saarelle. Hotellin valinnassa auttavat erilaiset niitä vertailevat palvelut verkossa. Myös alennuksia on hyvä etsiä, ja niitä tarjoaa esimerkiksi tripplo. Alle listasimme mielenkiintoisia kohteita neljältä suosituimmalta saarelta.

Gran Canaria — Maspalomasin hiekkadyynit

Maspalomas on kuuluisa kauniista hiekkadyyneistään. Playa de Maspalomasin dyynit kattavat yli 400 hehtaaria, ja alue on suojeltu vuodesta 1987 alkaen. Näin suurella rannalla voi siis nauttia merestä rauhassa, sillä alueelle ei saa rakentaa hotelleja tai ravintoloita. Niitä kuitenkin löytyy heti dyynien reunamilta, ja vieressä on Maspalomasin 2,7 kilometriä pitkä hiekkaranta, josta löytyvät kaikki hyvään uimarantaan kuuluvat palvelut, kuten suihku, WC ja vuokrattavat aurinkotuolit ja -varjot. Jos Maspalomasista ei löydy itselleen mieleistä hotellia, matkaa sieltä helposti ja nopeasti bussilla esimerkiksi Playa del Inglesiin.

Teneriffa luonnon ystäville — Teide ja Playa Jardín

Vaikka rantoja ja turistien täyttämiä kyliä löytyy myös Teneriffalta, parasta tällä saarella on luonto. Siihen tutustuakseen on hyvä vuokrata auto, ja suunnata vuoristolle nouseviin serpentiiniteihin. Saaren keskeltä löytyy nimittäin kuuluisa Teide, joka on 3 718 metrin korkeuteen yltävä Espanjan korkein vuori. Teidellä voit tutustua tämän uinuvan tulivuoren kiinnostavaan, vulkaaniseen maisemaan, ja ihailla niin karuja kivisiä aavikoita kuin vehreitä laaksojakin. Korkealta avautuvat näkymät ovat upeat, ja sieltä näkyy Teneriffan rantaviivan lisäksi myös muut Kanariansaaret.

Luonto on lähellä myös Playa Jardín -rannalla. Tällä rannalla yhdistyy tumma, vulkaaninen hiekka ja luonnontieteellistä puutarhaa muistuttava puistikko, jonka kukkaloistoa ihailee mielellään rantatuolissa makoillessa. Hotelleja on lähistöllä lukuisia, joten niistä on helppo löytää mieleisensä.

Lanzaroten Famara ja Puerto del Carmen — surffaajille ja auringon ottoon

Lanzarote vetää puoleensa surffaajia ympäri maailman, ja yksi kuuluisimmista rannoista on viisi kilometriä pitkä tuulinen Famara. Rannan kylä on täynnä ihania baareja, kahviloita ja hostelleja. Hyviä uimarantoja löytyy sen sijaan Puerto del Carmenista, jossa on myös runsas valikoima hotelleja. Lanzarotella voi myös ihastella tulivuoren muovaamaa luontoa. Timafayan luonnonpuisto on karu kuin kuun pinta, ja sen 25 kraatteriin voi tutustua bussikierroksella.

Fuerteventura — rauhaa ja rantoja Corralejossa

Fuerteventuran saarelta löytyy kaunis Corralejon luonnonpuiston. Sen dyynien peittämä alue on Kanariansaarten suurin, ja sieltä löytyvät myös kauneimmat rannat, joissa vaalea hiekka yhdistyy kristallin kirkkaaseen veteen. Corralejon kaupungista löytyvät myös parhaat tanssipaikat yöelämästä kiinnostuneille, vaikkei Fuerteventura olekaan siihen tarkoitukseen parhaiten sopiva saari. Fuerteventuralta löytyy kuitenkin runsas valikoima hyviä hotelleja ja lapsiystävällisiä rantoja, joten se sopii rauhallista lomaa etsivälle oikein hyvin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: