Yhteydenotot
Ota yhteyttä joko suoraan asunnonvälittäjiin tai käytä meidän palveluitamme.
SEND
Login form
Sorry, User can NOT register!

Mitä aurinkorannoilla voi tehdä?

Monet suomalaiset ovat haaveilleet pysyvästä muutosta tai ainakin pitkäaikaisesta oleskelusta aurinkorantojen kupeessa ja jatkuvassa auringon paisteessa. Suuri määrä aurinkoisia päiviä antaakin aivan erilaisen mahdollisuuden erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin kuin Suomessa valtaosan vuodesta päällä oleva ilmasto. Kukaan ei kuitenkaan pysyvästi voi vain lekotella rantatuolissa tai hiekan päälle levitetyllä viltillä, joten on hyvä ottaa katsaus moniin muihin mahdollisuuksiin, joita lähes taattu lämmin ja hyvä keli tuo tullessaan.

Ravintolat ja baarit

On tunnettu tosiasia, että kuumassa kelissä hikoilevaa saattaa janottaa. Siksi onkin hyvä, että rantakohteet ovat usein täynnä terasseja, joilla janoinen matkaaja voi sammuttaa janonsa eri värisillä ja makuisilla virvokkeilla. Väheksyä ei sovi myöskään ruokaravintoloita, sillä joka päivä jossain välissä iskee hiuko. Rantakohteissa erityisesti merenelävien tarjonta on huipputasoista, sillä yleensä yksi pääasiallinen elinkeino näissä on kalastus. Herkulliset kala-, simpukka- tai äyriäisateriat saavatkin veden kielelle ja nälän tyydytettyä.

Uima-altaat

Lämpimät rantakohteet ovat yleensä myös täynnä uima-altaita. Altaiden lämmityksestä ei tarvitse huolehtia, koska aurinko tekee sen työn ja koska ihmiset ovat jatkuvasti kuumissaan, on altailla myös jatkuvasti käyttöä. Hiekkarannalla lekottelun varteenotettavana vaihtoehtona onkin välillä lekotella uima-altaan partaalla ja aika ajoin pulahtaa virkistävään altaaseen. Kiireettömänä päivänä uima-altaan reunalla voi kaikessa rauhassa myös selailla älypuhelinta ja ottaa vaikka muutama erä baccaratia viihdykkeeksi. 

Shoppailu

Rantakohteet ovat täynnä katukauppiaita, jotka myyvät mitä erilaisempia tavaroita. Tarpeeksi pitkään kävellessään ihmettelee, että kuinka on koskaan pärjännytkään ilman kaikkea tarjolla olevaa krääsää. Liiallinen ostaminen ei toki ole hyvä juttu, mutta matkamuistoja ja muita eksoottisia tavaroita etsiessä saa kojuissa ja kaupustelijoiden kanssa kulumaan tuntikausia antoisasti samalla tutustuen paikalliseen kulttuuriin ja mahdollisesti sen katuruokiin ja käsityöhön.

Sukeltaminen ja snorklailu

Veden alla avautuu aivan eri näköinen maailma, jota maan tasalla ei voi kuvitellakaan. Koralleja, värikkäitä kaloja, jylhiä muodostelmia ja kaikki kirkkaan sinisen veden ympäröimänä. Kaikissa rantakohteissa järjestetään sukelluskursseja vasta-alkajille ja hiukan kokeneemmillekin tekijöille, mutta jos ei sukeltamaan opetteleminen kiinnosta, niin jo pintavedessä snorkkelin kanssa snorklailussa pääsee jossakin määrin osaksi vedenalaista maailmaa.

Surffaus

Moni katsoo televisiosta huippuunsa treenattujen rantaleijonien tai kuvan kauniiden naisten taidokasta surffaamista sarjoissa ja elokuvissa. Surffaaminen näyttää niissä todella hauskalta puuhalta ja suhteellisen helpoltakin. Totuus on sikäli toisenlainen, että aloittelijalle se on kaukana hauskasta. Onneksi myös surffauksessa löytyy opetusta ja kun aloituskynnyksen ylitse pääsee, harrastus on kuin onkin yhtä hauska kuin miltä näyttää. Lämpimissä rantakohteissa surffata voi vaikka joka päivä samalla parantaen omia taitojaan.

Historialliset nähtävyydet

Vaikka monet rantakohteet vetävätkin matkailijoita lähinnä auringolla, hiekkarannoilla ja postikorttimaisemilla, niin useissa paikoissa on myös historiallisia nähtävyyksiä, joita ei kannata missata. Viimeistään siinä vaiheessa, kun rannalla makoilu alkaa kyllästyttää, kannattaa käydä katsomassa myös kohteen tarjoamat historialliset nähtävyydet. Paikoissa, joissa ihmisiä on ollut satoja tai tuhansia vuosia, on luonnollisesti ehtinyt tapahtumaan erittäin paljon asioita. Oli ne nähtävyydet sitten kirkkoja, temppeleitä, patsaita tai vaikka torneja, niin muisto niiden näkemisestä elää pitkään.

Vesipuistot

Lähes kaikkien rantakohteiden lähettyville on pystytetty myös vesipuisto. Ne ovat erittäin suosittuja kansan keskuudessa, sekä lapsien, että aikuisten ja suurella turistimäärällä maksavat investoinnit ja ylläpitokustannukset takaisin. Hauska päivä taatusti lämpimässä säässä vesiliukumäkien ja muiden laitteiden parissa silloin tällöin piristää kummasti. Perheen laiska isäkin voi kölliä vähemmän riehakkaiden suosikkihuvituksessa, Lazy Riverissä, joka löytyy käytännössä jokaisesta vesipuistosta.

Ansaitse rahaa kotona

Oletko miettinyt erilaisia tapoja rahan ansaintaan kotona, vaihtoehtoja nimittäin on vaikka, kuinka paljon. Ansaitse rahaa kotona, vaikka tekemällä lisätöitä, tai kehittämällä jonkinlaista liiketoimintaa, jonka voit tehdä kotioloissa. Nykyaikaiset digitaaliset alusta ovat lisänneet huomattavasti erilaisten mahdollisuuksien määrää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: