Yhteydenotot
Ota yhteyttä joko suoraan asunnonvälittäjiin tai käytä meidän palveluitamme.
SEND
Login form
Sorry, User can NOT register!

Kanariansaaret pitävät pintansa tänäkin vuonna

Suomen talvi on tänä vuonna ainakin eteläisessä Suomessa ollut mitä sattuu. Lähinnä on satanut vettä ja on ollut muutamia plusasteita, mutta varsinaisesta talvesta ei ole voitu puhua. Suomalaiset ovat siis saaneet nauttia erilaisesta talvesta, mutta se ei ole vähentänyt kaipuuta etelän aurinkoon ja eteläeurooppalaiseen tai jopa Afrikan vaikutteita saaneeseen ilmapiiriin, eli Kanariansaarille.

Kanariansaaret tarjoavat turisteille monipuoliset mahdollisuudet lomanviettoon niin liikunnan, kulttuurin kuin vain auringonoton mielessä, sillä Kanariansaaret harvoin ovat niitä kaikista lämpimimpiä paikkoja lomailulle, mutta aurinkoa kuitenkin piisaa hyvin meidän suomalaisten mieliin. Välillä kuitenkin Afrikasta puhaltava kalimatuuli ja sen mukana tuleva hiekkapöly saa aikaan sen, ettei mielellään ulkona ole ja pitää keksiä jotain tekemistä sisätiloissa. Paikallisista televisio-ohjelmista ei välttämättä ole iloksi, joten tietokone tai älypuhelin ja nettiyhteys ovat käteviä. Voit pelata vaikka omalla älypuhelimellasi Galaksino nettiikasinon pelejä tai katsella suomalaisia ohjelmia suoraan kännykällä tai omalla tietokoneellasi. SIM-kortin ja nettiyhteyden voit vaikka ostaa prepaid-tyyliin paikallisesti tai käyttää suomalaista yhteyttäsi – edullisin vaihtoehto on luonnollisesti paikallinen espanjalainen yhteys, varsinkin jos vietät pidemmän aikajakson saarilla.

Seitsemän Kanarian uimarantaa TOP10

Eurooppalaiset matkaajat ovat listanneet TOP Euroopan uimarannat ja TOP10 listalle pääsi peräti seitsemän Kanarian uimarantaa! Kanarian uimarannat ovat aurinkoisella säällä todella kauniita ja lämpimiä, pitää muistaa, että saaret sijaitsevat samalla leveysasteella kuin Marokko, joten aurinko paistee erittäin voimakkaasti ja matkustajien tulee käyttää korkean suojakertoimen aurinkovoiteita. Saarilla ei aina edes huomaa lämmintä aurinkoa, sillä meren jatkuva läheisyys tuon ilmaan myös kosteutta. Kannattaa myös uidessa muistaa, että aurinko porottaa myös uidessa aina noin metrin syvyyteen saakka.

Kun olet reissussa Kanarialla, ei juomista kannata väheksyä. Vaikka se aurinko ei porottaisi kokoaikaa, on ilmasto erilainen kuin kotosuomessa ja siksi kannattaa juoda paljon, ja mielellään pullotettua vettä – koska oman mahasi ei välttämättä kestä paikallista vettä. Vältä myös aivan jääkylmiä juomia.

Rannalla liikkuessa kannattaa jo etukäteen huomioida, että aurinko todellakin lämmittää sekä rantakadun kivetykset että varsinkin rantahiekan, joten sandaalit tai vastaavat jalkineet ovat todellakin tarpeen.

Kaupunkipyörät tulivat Las Palmasiin

Jos olet tottunut Suomessa kulkemaan kaupunkipyörillä, löydät ne nyt myös Las Palmasista. Jos aiemmin polkupyörän vuokraus on saattanut tehdä isonkin loven lomabudjettiin, voi nyt pyörän vuokrata iselleen20 eurolla kuukaudeksi tai 40 eurolla koko vuodeksi. Luonnollisesti pyöritä on saatavilla lyhyemmillekin ajanjaksoille aina puolentunnin välein ja pyöriä on kohtuu paljon tarjolla. Saatavilla on myös sähköisiä polkypyöriä, mutta varsinaisia polkupyörienajoreittejä ei saarella ole liiemmin vielä rakennettuna mutta kenties tulevina vuosina niitä tulee vielä lisää – eli kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta polkupyörällä liikkuessa, tai ainakin hieman varovaisemmin kuin Suomessa ajaessasi.

Ensikerralla La Gomeralle?

Jos olet suuntaamassa matkaasi jälleen sadatta kertaa Teneriffalle, mutta et ole vielä kertaakaan käynyt vierailulla naapurisaari La Gomeralla, niin ehkä ensi kerralla olisi sen vuoro?  Valmismatka La Gomeralle maksaa laivamatka+bussikuljetukset+lounas noin 60-80 euroa riippuen kenen matkalle menet, mutta toisaalta voit itsekin varata ja ostaa lipun Fred Olsen Expressin mukaan, joka lähtee Los Cristianoksen satamasta. Fred Olsenin liput voit varata etukäteen suomenkieliseltä sivulta netistä.

Vuonna 1974 Ferry Gomera-nimellä perustetun Fred Olsen Expressin tavoitteena on aina ollut yhdistää Kanariansaaret mahdollisimman lyhyillä reiteillä ja nopeilla laivoilla, sekä tarjota mukavuutta ja laadukasta palvelua. Yritys on nykyään arvostettu markkinajohtaja, joka kuljettaa vuosittain yli 2 400 000 matkustajaa ja 800 000 ajoneuvoa seitsemän saaren välillä, kuudella eri reitillä.  Teneriffalta La Gomeralle pääsee kolmella eri aikataululla, joten kannattaa etukäteen katsoa sopiva aikataulu ja sovittaa omaan lomasuunnitelmaan, jollei sitten halua käyttää jotain valmista matkapakettia, mikä luonnollisestikin on helpoin vaihtoehto.

%d bloggaajaa tykkää tästä: