Yhteydenotot
Ota yhteyttä joko suoraan asunnonvälittäjiin tai käytä meidän palveluitamme.
SEND
Login form
Sorry, User can NOT register!

Suomalaisten suosikkikohde Gran Canaria on myös nautiskelijoiden paratiisi.

Kuva: TUI Riu Palace Meloneras

Vuosi vuoden jälkeen Gran Canaria on säilynyt suomalaisten kestosuosikkina. Syy miksi lomalaiset palaavat sinne uudestaan piilee siinä, että monipuolisella saarella on aina jotain uutta nähtävää ja koettavaa. TUIn tiimissä työskentelevä Sanna Amberg on jo pitkään asunut Gran Canarialla. Kysyimme Sannalta ja hänen opaskollegoiltaan, mitä heidän kotisaarellansa on tarjottavana heille, jotka haluavat lomaltansa hieman enemmän.

Ylelliset vain aikuisille tarkoitetut risteilyt

Jos haluat lomaltasi jotain ekstraa ja tavalliset meriretket on jo kokeiltu, niin saaren ehdoton ykkösjuttu on VIP-risteilyt. Näillä risteilyillä nautit rauhallisesta ilmapiiristä auringonpaisteessa. Yläkannella on kahden hengen ylelliset aurinkopedit ja lounas tarjoillaan upeissa sisätiloissa. Risteilyille saa lippuja TUIn oppailta.

Kuva: VIP Boat Excellence Gran Canaria

Rantaklubit haastavat perinteiset hiekkarannat

Varsinkin saaren etelärannikolla on rantaklubien määrä kasvanut valtavasti. TUIn oppaat vinkkaavat kolme heidän suosikkiaan:

1. La Punta Yacht Club, Pasito Blanco

Tämä klubi sopii erityisesti perheille ja aikuisille, jotka haluavat viettää päivää meren äärellä hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien vaikkapa riippukeinuissa.

2. Kai Club, Patalavaca

Elegantilta klubilta löytyy muun muassa uima-allas ja palkittu ravintola Montsemar, jossa voit nauttia hyvän illallisen katsellen samalla kaunista auringonlaskua.

3. Amadores Beach Club, Playa de Amadores

Tältä klubilta voit vuokrata oman eksklusiivisen kabinetin pienellä uima-altaalla ja nauttia päivästä perheen tai ystävien kanssa.

Kuva: Amadores Beach Club & Spa

Lomailijan ostosparatiisi

Saaren uusin ja ehdottomasti modernein ostoskeskus on nimeltään Alisios.Se sijaitsee Las Palmasin ohikulkutien varrella Tamarceiten alueella. Alisios on hyvä pysähdyspaikka kaikille saaren pohjoisosaan vuokra-autolla suuntaaville ja liikkeiden lisäksi sieltä löytyy paljon ravintoloita.

Lisää ostoskeskuksesta

Viiden tähden palvelua upealla paikalla

Juuri remontoitu Riu Palace Oasis sijaitsee loistavalla paikalla, lähellä Maspalomasin rantaa ja majakkaa. Hotelli on suuren puutarhan, palmujen ja lampien ympäröimä. Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja sekä spa, josta voi varata hieronnan ja muita hoitoja.

Kuva: TUI Riu Palace Oasis

Kuva: TUI Riu Palace Oasis

Lisätietoa hotellista löydät täältä

%d bloggaajaa tykkää tästä: